"Ons vakbekwame personeel helpt u graag verder op alle gebieden van oogzorg"

Van Hout Optiek - Advies en Service

VAN HOUT OPTIEK

Wij zijn een dienstverlenende onderneming, gericht op het leveren van waarde voor de klant in de vorm van ‘oogzorg’. Wij zijn er om onze klanten te helpen om goed te zien én er goed uit te zien. Of u nu komt voor een modieuze, optisch verantwoorde bril, een uitgebreide oogmeting of een specialistische contactlens-aanpassing, bij ons bent u aan het juiste adres om in uw behoefte aan oogzorg te voldoen. Ook als u geen bril of contactlenzen nodig heeft, maar toch de nodige vragen heeft over ‘ogen en zien’, kunt u bij ons terecht. Ook kunnen wij de bril- of contactlensvergoeding van uw ziektekostenverzekering declareren

Wat leveren wij?

Buiten oogzorg in de vorm van brillen of contactlenzen, kunt u bij ons ook terecht voor zonnebrillen. Vanzelfsprekend natuurlijk ook voor loepen en leesglazen en ander briltoebehoren.
BRIL-PAS

Bij de aanschaf van een complete nieuwe bril krijgt u onze Bril-Pas waarmee onze service en garantie op papier zijn gesteld en waarmee u bovendien de volgende voordelen heeft:

Het vervangen van kleine onderdelen zoals neuspads en oortips geschiedt binnen 3 jaar na de ingangsdatum van deze pas zonder kosten, evenals solderingen en lassen van het montuur (uitgezonderd titaniumsolderingen). Voor het bijstellen en ultrasonisch reinigen van uw bril kunt u altijd bij ons terecht.

De garantieperiode op uw nieuwe bril staat vermeldt op uw Bril-Pas, evenals de ingangsdatum. Uw nieuwe bril is gedurende deze periode gegarandeerd tegen alle fabricage- en materiaalfouten. Aanvullend heeft u bij schade gedurende een periode van 2 jaar na de ingangsdatum recht op een gehele of gedeeltelijke vergoeding bij vervanging van de diverse onderdelen.

Binnen één jaar na de ingangsdatum van de Bril-Pas krijgt u bij de aanschaf van een tweede bril, zonnebril op sterkte of sportbril 20% korting. Deze korting geldt alleen voor glazen in dezelfde sterkte als de bril waarbij de Bril-Pas verkregen is en met een maximum van 20% van de aanschafwaarde van deze bril.

Mocht u binnen 3 jaar na de ingangsdatum zoals vermeld op uw Bril-Pas een compleet nieuwe bril aanschaffen, dan krijgt u hierop 10% korting met een maximum van 10% van de aanschafwaarde van de bril waarbij de Bril-Pas verstrekt is.

LENS-PAS

Afhankelijk van de soort is er bij de eerste aanpassing van contactlenzen een Lens-Pas inbegrepen.

Met deze Lens-Pas zijn er geen kosten verbonden aan de periodieke controles en is ook het reinigen van de contactlenzen zonder kosten.

Bovendien krijgt u met deze Lens-Pas krijgt bij vervanging van de lenzen of bij de aanschaf van reserve-lenzen 10 tot 30% korting op de naleveringsprijs. Deze vervanging van de lenzen kan verband houden met verlies, breuk of verontreininging, maar ook in verband met sterkte-veranderingen.

Verder heeft u met deze Lens-Pas ook nog eens recht op 10% korting bij de aanschaf van contactlensvloeistoffen en -accessoires, en 10% korting bij de aanschaf van een zonnebril of een complete reserve-bril.

De geldigheidsduur van deze Lens-Pas is één jaar en kan jaarlijks verlengd worden. U krijgt van ons bericht wanneer deze geldigheidsduur afloopt.

Voor degene die al contactlenzen dragen en ook een Lens-Pas willen aanschaffen, kan dit alleen na een controle waarbij geen ‘afwijkingen’ worden gevonden en waarbij de lenzen nog in goede staat zijn.
Wij zijn een dienstverlenende onderneming, gericht op het leveren van waarde voor de klant in de vorm van oogzorg