"Uw dag vraagt om meer dan één bril"

Van Hout Optiek - Aanbieding

2e paar glazen halve prijs

Uw dag vraagt om meer dan één bril. Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.
De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen.

Wij hebben dit hele jaar een zeer aantrekkelijk aanbod voor een 2e bril met outdoor-, multimedia of zonneglazen.

Bij aankoop van één paar Varilux e, S of Physio brillenglazen of bij aankoop van één paar Essilor Eyezen glazen, het 2e paar glazen voor de halve prijs. Dit 2e paar kan bestaan uit een paar (meekleurende) zonneglazen, Varilux Digitime beeldschermglazen of outdoor glazen.Zonnebril in uw eigen sterkte

De dagen worden weer langer, de zon weer feller. Daarom kan een zonnebril weer aangenamer zijn om het veelvuldig knijpen van de ogen te voorkomen. Dat levert alleen maar ‘kraaiepootjes’ en vermoeide ogen op. Daarom hebben we ook voor dit jaar weer aanbiedingen voor een zonnebril met kwaliteits-glazen op sterkte.

Hiervoor hebben we de nodige zonnebrillen waarin glazen van uw eigen sterkte gemonteerd kunnen worden. We hebben een aantal zonnebril-modellen die compleet met enkelvoudige glazen komen op €  98.- en met multifocale glazen op € 178.-. Overige zonnebrillen beginnen met een prijs vanaf ongeveer € 70.-. De kosten voor een paar enkelvoudige glazen beginnen vanaf € 78.- en voor een paar multifocale glazen vanaf € 178.-.

Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij het merendeel van de gebruikers voor.