Met passie voor het ambacht

(leerling/aankomend) opticien

 

Wij zijn op zoek naar een (leerling/aankomend) opticien voor 3 tot 5 dagen per week. Je bent van harte welkom in ons hechte kleine team. Wij zijn al  tegen de 100 jaar een gerenommeerde opticien in het centrum van Veghel. Persoonlijke aandacht, een grote mate van deskundigheid en een service die uitstekend genoemd mag worden, kenmerken ons bedrijf.

Wie zoeken wij?

Een klant- en servicegerichte medewerker die nauwkeurig en zelfstandig kan werken en passie heeft voor het optiekvak. Gemotiveerd om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen. Indien je nog niet volledig op de hoogte bent van alle facetten van het ambacht, dan maken wij je daarin wegwijs.

Wat bieden wij?

Een fijne werkomgeving, leuke collega’s en werken met de mooiste collecties en de meest vooruitstrevende producten. Een goede naam in de regio als kwaliteitszaak met hoge servicegerichtheid en gezelligheid voor een kopje koffie. Het vervaardigen van brillen en repareren vindt plaats in het eigen atelier. Oogmetingen en contactlensaanpassingen gebeuren met de modernste apparatuur.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar mail@vanhoutoptiek.nl.