"Bij ons kunt u kiezen uit diverse stijlen qua montuur, maar altijd voor kwaliteit"

Assortiment - Monturen

Het kiezen van het juiste montuur is altijd een kwestie van persoonlijke smaak. Een montuur is het meest zichtbare accessoire waarmee de drager zich kan onderscheiden. Voor de één zal dat een reden zijn om te kiezen voor een opvallende stijl, voor de ander juist een reden om het minst opvallende en meest harmoniërende montuur te dragen.

Ooit was het een straf om een bril te moeten dragen. Soms kopen mensen brillen met glazen zonder sterkte omdat brillen een belangrijk en populair modeaccessoire geworden zijn. Een bril is “in” en moet steeds meer aan de modetrends voldoen. Waar je vroeger gerust vijf jaar met een bril kon doen is dat nu hooguit 2 tot 3 jaar. Niet omdat de kwaliteit achteruit gegaan is maar omdat de brillenmode steeds sneller verandert. Op dit moment zijn retro en vintage monturen helemaal in. De modellen lijken op die van vroeger maar dankzij nieuwe materialen en technieken zitten ze beter en comfortabeler. Ze zijn ook weer een beetje groter dan een aantal jaren geleden.

In onze collectie monturen hebben we een aantal vaste merken die al jaren toonaangevend zijn in brillen. Hieronder o.a. Silhouette (de meest gedragen randloze bril), Titanflex (flexibel geheugenmetaal), Chloé (elegante schoonheid), Dutz (Hollandse passie voor brillen), Liu Jo (de natuurlijke schoonheid van elke vrouw versterken) en Johann von Goisern (kleurrijke handgemaakte brillen uit Oostenrijk). Verder o.a. Marco Polo, Brendel, en Calvin Klein. Montuurprijzen vanaf ongeveer € 90.-.