"Onze zonnebrillen waarborgen een hoge kwaliteit en garanderen jarenlang gebruiksplezier"

Assortiment - Enkele merken

SERENGETI

Serengeti maakt zonnebrillen die zich met afstand onderscheiden van andere zonnebrillen. De superieure lenskwaliteit wordt zelden geëvenaard. De kopercoating van de geharde minerale glazen is geen cosmetische ingreep maar het resultaat van een procedé om de contrastwerking zoveel mogelijk op te voeren. Deze zonnebrillen bezitten een ‘all-weather performance’. Door de speciale filtering wordt iedere blauwzweem selectief tegen gehouden en door de ontspiegeling aan de binnenzijde worden reflecties voorkomen. Bovendien passen de meekleurende glazen zich ook nog eens aan de lichtomstandigheden aan.

serengeti-leandro-8595

Het meest gebruikte type glas in deze zonnebrillen zijn de ‘Drivers’ en de ‘Drivers Gradient’. De uitstekende kwaliteit van de monturen garandeert jarenlang gebruiksplezier. De Serengeti zonnebrillen zijn ook op sterkte leverbaar.

 

RUDY PROJECT

Rudy Project ontwikkelt al meer dan 20 jaar lang technische brillen en sportaccessoires voor atleten. Al vlug sprak de hoge kwaliteit een breder publiek aan, dankzij het mooie design en het extreme draagcomfort en bescherming die de brillen bieden. Er wordt aandacht geschonken aan het kleinste detail in zowel design als materiaalkeuze. Een Rudy Project kun je zodanig instellen dat hij precies voor jou past. De uitwisselbare lenzen zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Een betaande brilsterkte is in een clip achter de glazen te monteren. Ook zijn er diverse modellen waarin glazen op sterkte in een sterk gekromde uitvoering te monteren zijn.

 

POLAROID

Polaroid is een van de bekendste merken zonnebrillen. Dit hebben ze te danken aan de polariserende werking van de kunststof lenzen. Door deze polarisering wordt horizontale schittering op water, sneeuw of een nat wegdek uitgeschakeld. Ze zijn verkrijgbaar in diverse collecties en prijsklassen. De meeste Polaroid zonnebrillen zijn voorzien van grijs/groene of bruine polariserende lenzen.

Ook van Polaroid zijn de bekende voorhangers die op een bestaande bril bevestigd kunnen worden. Afhankelijk van het model bril wat u heeft kan dit toch nog wel eens het probleem geven dat de zon over het montuur heen schijnt. Een alternatief hiervoor zijn de Suncovers die over een bestaande bril wordt gezet en de zon erg goed buitensluiten.
De superieure lenskwaliteit van Serengeti wordt zelden geëvenaard