"Indien een normale oogmeting geen oplossing geeft voor de klachten, of wanneer er van een andere afwijking sprake is, kan een uitgebreider onderzoek noodzakelijk zijn"

Oog onderzoek - Optometrisch onderzoek

ONDERZOEK

Indien een normale oogmeting geen oplossing geeft voor de klachten, of wanneer er van een andere afwijking sprake is dan alleen de oogsterkte, kan een uitgebreider optometrisch onderzoek noodzakelijk zijn. Als geregistreerd optometrist hebben we de nodige expertise in huis om een uitgebreider optometrisch onderzoek uit te voeren en zullen we onderdelen hiervan uitvoeren indien het nodig is.
In de nabije toekomst zal dit optometrisch onderzoek verder toegepast gaan worden. Hieraan zullen dan wel kosten verbonden zijn.

 

ONDERZOEK FIXATIE DISPARATIE

Een compleet functioneel oogonderzoek naar fixatie disparatie duurt ongeveer drie kwartier. De kosten van dit onderzoek bedragen € 45.-. Deze kosten worden waarschijnlijk niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij aanschaf van een bril wordt de helft in mindering gebracht op de aanschafprijs van de bril.
Als geregistreerd optometrist hebben we de nodige expertise in huis om een uitgebreider optometrisch onderzoek uit te voeren en zullen we onderdelen hiervan uitvoeren indien het nodig is