Van Hout Optiek - Ons team

THEO van Hout

Theo is eigenaar van Van Hout Optiek. Hij is in 1969 begonnen met het vak, en in 1978 heeft hij de zaak overgenomen van zijn vader. Hij is opticien, contactlensspecialist en optometrist. Inmiddels is hij ervaringsdeskundige op het gebied van beeldschermbrillen.

 

LIANNE van Asperdt

Lianne werkt al sinds 1992 bij Van Hout Optiek. In 1984 begon zij haar opleiding tot opticien, daarna heeft ze nog doorgestudeerd voor contactlensspecialist en optometrist. Haar specialisatie is fixatie disparatie. Lianne vindt dat zij het mooiste vak van de wereld heeft!

Ons motto: wij denken niet in problemen maar in oplossingen

ILSE van Gerwen

Sinds 2011 is Ilse werkzaam bij Van Hout Optiek, daarvoor werkte ze bij een polikliniek oogheelkunde. In vier jaar tijd heeft ze de opleiding tot opticien en contactlensspecialist afgerond. Wat zij zo leuk vindt aan het vak is de diversiteit; van het verkopen van een bril, tot het aanmeten van contactlenzen.

 

MICHELLE van der Ven

In oktober 2019 is Michelle bij ons als leerling opticien begonnen. Zij heeft in december 2020 haar vakdiploma behaald. Wat zij het mooiste vindt aan het vak is de mensen helpen met hun ‘zichtoplossing’ en het technische aspect van het beroep.